Wat kan ik vegetarisch en gezond eten in de efteling?

Ik ga binnenkort naar de efteling en zelf zou ik gewoon 's avonds thuis pas wat eten, maar ik ga met iemand naar de efteling. Ik zal degene met wie ik ga 's avonds toch wat moeten trakteren. Zelf ben ik vegetarisch en eet ook nooit iets van patat of saus. In welke tentje kan je terecht voor het gezondste eten en wat is er vegetarisch verkrijgbaar in de efteling?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt in ieder geval een pannenkoek eten (vegetarisch) en zonder patat of saus. Verder kun je in het witte paard gewone maaltijden krijgen en ook salades. Gezonde salades en baguettes bij De Verse Oogst in station de Oost. Ook heb je restaurant Welkom die vermoedelijk wel wat heeft. http://www.efteling.com/restaurants

Is er ook een vegetarisch menu? Ja, neem contact op via 0900 - 0161 (€ 0,15 p.m.) voor meer informatie over het vegetarische menu. Koopt u uw Poortpas Piekfijn online dan neemt de Efteling binnen twee dagen telefonisch contact met u op om de bijzonderheden met u af te stemmen. Toegevoegd na 10 minuten: Restaurant Het Wapen van Raveleijn heeft een vegetarisch menu. http://www.efteling.com/NL/Park/Veelgestelde-Vragen-Poortpassen.html Toegevoegd na 11 minuten: Restaurant Het Wapen van Raveleijn heeft een vegetarisch menu. http://www.efteling.com/NL/Park/Veelgestelde-Vragen-Poortpassen.html

In de efteling is een restaurant waar ze een gezond vegatarisch menu hebben. Ik had een nasi met groetes daar maar het wisseld regelmatig. Het restaurant heet volgensmij het witte paard.

Bij de Pagode (die ronde schijf die de lucht in gaat) is een ooster eettentje, waar je een vegetarische oosterse maaltijd kunt krijgen. Als basis kun je kiezen uit mie, bami, rijst of nasi, met vegetarisch husseltje erop. Best lekker. Daarnaast kun je bij het Witte paard (het plein naast het Sint Nicolaasplein) bij het zelfbedieningsrestaurant kiezen uit salades en dergelijke. Veel plezier!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100