Bestaan er 'spirituele' restaurants?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Enschede is er Het Paradijs http://www.hetparadijs.com/ Het is een heel bijzonder restaurant, erg sfeervol en soms zijn er speciale spirituele avonden. Kijk in de agenda wanneer er weer zoiets is.

Ja een spiritueel huisrestaurant. http://www.laclocheleiden.nl/?actueel/a/31/ Toegevoegd na 2 minuten: Vergeet je Aluhoedje niet als je er gaat eten, je weet maar nooit met al die mensen om je heen ;))

ja. Het is dan een restaurant in een spiritueel centrum, maar ze noemen het zelf een spiritueel restaurant. Zit in de ardennen, Kasteel Radhadesh Toegevoegd na 1 minuut: http://www.radhadesh.com/

Ik ben een keer in een restaurant geweest in Lelystad, welke gemaakt is in een gewone woonwijk en een omgebouwd rijtjeshuis is. Het is een vegetarisch restaurant en als spiritueel zou je kunnen zeggen dat er maar 1 maaltijd is voor die avond. Dus je gaat er op de bonnefooi heen en je eet wat er in de pan zit. Het Vegetarische Restaurant Donaustraat 183, Lelystad Toegevoegd na 48 seconden: Puur biologisch en vegetarisch

Vegetarisch eethuis De Werfkring in Utrecht wordt bestierd vanuit (Tibetaans) boeddhistische ideeën. Helaas betekent dat ook geen alcohol, dus kom ik er zelf nooit.

Ja,dat zijn alle kerken, daar krijg je voedsel voor de geest geserveerd.

spiritueel restaurant? wat ovor voorstelling moet ik daar bij hebben?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100