Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

'Rooftop Zalmhaventoren.

De opening van het hoogste restaurant van de Benelux laat maar op zich wachten. De plannen zijn nu dat het restaurant en (koffie)bar eind 2023 de deuren van de supersnelle liften zullen openen.'

Deze tekst is van een artikel van 18 januari 2023 van de website https://www.debuik.nl/rotterdam/top-10/rotterdamse-openingen-in-2023-om-naar-uit-te-kijken.
(Lees meer...)
een jaar geleden
Volgens https://www.dezalmhaven.com/veelgestelde-vragen gaat er een restaurant komen, maar heeft de projectontwikkelaar daar nog geen contract met een exploitant voor afgesloten. Het is dus nog in ontwikkeling.

Uit https://www.debuik.nl/rotterdam/top-10/rotterdamse-openingen-in-2023-om-naar-uit-te-kijken is op te maken dat het Rooftoprestaurant (hoogst gelegen van de hele Benelux) en de koffiebar eind 2023 zullen gaan openen.
(Lees meer...)
Amadea
een jaar geleden
Het restaurant op de hoogste verdieping van de Zalmhaventoren in Rotterdam is momenteel nog in ontwikkeling en heeft nog geen naam.
(Lees meer...)
10 maanden geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding