Ik ben op zoek naar het telefoonnummer van grieks restaurant poseadon in anna paulowna, heeft iemand dat nummer voor mij?

Ik heb op de telefoongids, gouden gids, google ed gezocht maar kan het niet vinden....

Toegevoegd na 27 minuten:
Bedankt voor jullie meedenken en zoeken!
Ik heb mijn collega aan de lijn gehad en die heeft die leerling gebeld.
Ze moet om half 5 beginnen en tussen half 5 en 5 belt de leerling mij persoonlijk. Ik vraag dan natuurlijk een stagebegeleider aan de telefoon en ik ben benieuwd of ze dat dan kan regelen...
Ik hou jullie op de hoogte!

Toegevoegd na 20 uur:
Het lijkt toch wel echt te zijn, het restaurant is net geopend en aan de telefoon klonk het als een restaurant.
Ik ga vanavond nog een keer bellen, kijken wie er dan opneemt;)

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik kan me niet voorstellen dat die nog bestaat dan. Is inderdaad niet te vinden, zelfs niet onder de naam Poseidon (wat je waarschijnlijk bedoelt)

Heb wel iets gevonden over bekend making mileu gedoe over poseidon VOF. Het zou zitten op de sluisplein te anna palowna. http://www.detelefoongids.nl/bg/plaats-sluisplein%2C+1761+anna+paulowna%2C+noord-holland/w-restaurant/1/ Kijk hier eens tussen?! En ik zal nog even doorzoeken , maar je hebt kans dat het weg is of dat het er nog komt! in een oud artikel stond dat in 2003 een grieks restaurant gevestigd zou worden en die melding kwam vanuit heerhugowaard. wellicht is de tent failliet? Ik zoek nog even door maar je hebt teminste een richtlijn athans dat hoop ik. groetjes . Toegevoegd na 1 minuut: misschien een andere vestiging in alkmaar o.i.d bellen of hun het nummer weten kan ook? succes :D Toegevoegd na 7 minuten: http://www.annapaulowna.nl/index.php?simaction=content&mediumid=1&pagid=537&rubriek_id=87&stukid=7173 hier aanvullende info.

hellaas niks kunnen vinden niet via de kamer van koophandel of ilocall. Bel een ander restaurant in anna paulowna misschien dat hun het kennen succes Toegevoegd na 1 minuut: sommige studenten halen rare strekken uit de ene dag komen ze wel an dan de andere weer niet en zo kun je ze niet melden voor de ibgroep

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100