Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoevaak zouden topchefs in hun eigen restaurants koken? (zie extra uitleg)

Topchefs zoals Herman den Blijker of Jamie Oliver hebben overal hun 'eigen' restaurants. Hoevaak zijn ze dan ook werkelijk aanwezig in dat restaurant? Je kan nl niet op 2 plaatsen tegelijk zijn.

Toegevoegd na 1 minuut:
Sorry voor de vreemde tekens. Op een één of andere manier doet ie dat automatisch.

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
889

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Deze chefs ontwikkelen concept menus van de beste ingredienten. Vervolgen komen ze op de menu's van de restaurants. DeZe chefs zullen maar weinig echt voor de gasten koken. De keuken brigade zorgt voor de uitvoering volgens de hand van de meesters. Vergelijk het met bouwwerken. De architect die het ontwerpen heeft, daarvan wordt gezegt dat hij het gebouwd heeft.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding