Kerstversiering in restaurant belangrijk?

Vind je het belangrijk dat een restaurant met de kerstdagen versierd is of let je er niet speciaal op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Neen ik let er niet op. Sowieso ga ik naar een restaurant waar ik het lekker en gezellig vind.

Ja heel belangrijk, vooral rond de Kerst...

Wanneer ik echt op 1e of 2e kerstdag uit eten ga wil ik wel graag dat er een kerststemming heerst in het restaurant. Andere dagen maakt het mij niet uit. Ik heb zelf geen kerstversiering thuis. Ik ga niet uit eten vanwege de kerst, dus dan hoeft er geen kerstversiering te hangen.

Als ik tijdens de kerst uit eten ga, dan moet het wel in kerstsfeer zijn. Anders mist het toch een groot deel van de sfeer die er juist op dat moment zou moeten zijn. Ja, daar hoort zeker kerstversiering bij. En echte dennengeur.

Jazeker, in de decembermaand hoor je zeker in een restaurant enigszins een kerstsfeer uit te stralen.

Zeker op voorwaarde dat je geen Engelenhaar in je haaivinnensoep terugvindt of flonkerende glittersterretjes in je hutsepot en de kaarsen niet alle etensgeuren verdoezelen en alle gespreken verstomd zijn door Jingle Bells.

Natuurlijk wil ik kerstversiering in een restaurant met de kerst. Op tafel iets kleins, en in de ruimte een of meerdere kerstbomen. Zonder dat ga ik met de kerst geen restaurant binnen.

Als ik zelf uit eten zou gaan met de kerst vind ik de kerstsfeer in een restaurant wel belangrijk. Maar ik kan me voorstellen dat er voldoende mensen die hier helemaal niks mee hebben. Dus dat er ook restaurants die voor die doelgroep niks versieren vind ik alleen maar goed.

Ik vind het heel leuk als een restaurant zijn decoraties afstemd op het seizoen. In december dus winters met kerst-kleur-accenten.

Nee ik let er niet op,maar meestal doen alle restaurants wel aan kerstversiering,het belangrijkste vind ik dat het eten lekker is en dat bediening ok is.

Vind met Kerst sowieso versiering heel belangrijk; gewoon overal, zelfs op het werk staat een boompje om mijn bureau rond de Kerstdagen. Ben ook echt een sfeermens in de winter met kaarsjes etc. Dus ja Kerstversiering in het restaurant hoort erbij.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100