Waar in Nederland kun je speciale Amerikaanse cupcakes kopen?

In Amerika heb ik veel cupcakes gezien vooral ook hele bijzondere zoals een pindakaas cupcake of een oreo cupcake. In Nederland ben ik ook cupcake winkels tegengekomen maar waar vind ik deze speciale Amerikaanse cupcakes?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de Leidse straat in A'dam zit een winkel met Amerikaanse producten. Probeer het daar eens

Je kunt ze bestellen via internet: Alice in cakeland en Shirley's cakeland/ cupland.... Zie linkjes. ( zelf koop ik altijd de dough en laat ze hier maken. ;) http://www.shirleyscupcakes.com/cupcakes-menu http://www.aliceincakeland.nl/ http://www.cakecompany.nl/ je moet niet te kritisch zijn, want de pindakaas in NL, bijv is geen Peter Pan of Skippy, Jiffy oid. maar mss zijn die wel geimporteerd bij een van deze ;)

Bij de Kruiskade in Rotterdam; http://www.koekela.nl/ in de winkel hebben ze nog veel meer en het is ontzettend lekker!

Zelf bakken! Recepten genoeg op internet en veel lekkerder dan uit de fabriek!

je kunt ze in een normale supermarkt kopen, als je ze natuurlijk tegen kont, ik heb ze laatst bij de AH gekocht en dat ligt dan bij het verse brood.

Bij www.royalcakes.nl kun je originele Amerikaanse cupcakes kopen. Oreo, Cheese cake, Red Velvet, Carrot, enz. Je kunt ze online bestellen en laten bezorgen. Ik heb hier een link: http://www.royalcakes.nl/Cupcake-Specials

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100