Wie kent er in de omgeving van Deurne een gezellig restaurantje. Niet luxe, wel sfeervol

Voor deze maand, dus het moet ook sfeervol zijn zonder veel toeristen. Hoop dat jullie iets leuks ontdekt hebben in deze omgeving. Niet in Helmond.

Toegevoegd na 41 minuten:
Deurne in Noord Brabant en niet het Deurne bij Antwerpen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In Griendtsveen kan je lekker eten, zie onderstaande link. http://www.herbergdemorgenstond.nl/ Als het echt is om iemand lekker te verwennen, kost een paar centen maar dan heb je ook wat, onderstaande link. http://www.indeheerlyckheid.nl/ Als je een keer op de Griekse toer wilt gaan, kan ik je onderstaande link aanbevelen, heerlijke salades en voortreffelijke gerechten. http://www.rhodos-deurne.nl/ Eet smakelijk......en de groeten uit Deurne.

Rhodos Raadhuisstraat 4/10, 5751 LX, Deurne, Grieks - cijfer van klanten: 8.2 Willibrordhaeghe Vlierdenseweg 109, 5753 AC, Deurne, Internationaal - cijfer van klanten: 8.1 De Potdeksel Markt 4, 5751 BE, Deurne, Hollands - cijfer van klanten: 7.2 Beekman & Beekman Markt 8, 5754 BE, Deurne, Internationaal - cijfer van klanten: 4.5 Meer informatie vind je via de link

Bronnen:
http://www.iens.nl/restaurant/deurne

In Helenaveen zit 'de Halte'. Ze hebben een gezellig zitgedeelte, aan de rechterkant ook ideaal voor als je met meerdere bent. De andere kant grenst aan een cafe, gescheiden door een ramenwand. Prijs/kwaliteit vind ik ook erg goed, niet te duur.

Bronnen:
http://www.dehalte.info/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100