Wie kan mij helpen aan een zoet gebak recept?

Ik zoek dit recept om te maken met een groep kinderen in de leeftijd tussen de 6 en 12 jaar. Als het kan met afbeelding erbij, omdat het recept in een afscheidsboek komt. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een pannekoekentaart is leuk voor kinderen om te maken, de vulling kun je zo zoet maken als je wilt, met bv jam, stroop, honing, basterd suiker, fruit etc. en het duurt voor kinderen ook niet zo lang om te maken. http://klaartjesrecepten.blogspot.com/2009/01/pannenkoekentaart.html

Baklava is erg zoet (en lekker) helaas heb k geen recept en kan geen foto sturen. Maar by elk turks winkeltje kunnen ze je zo het recept geven.

Kijk eens op onderstaand recept voor 'Notengebak'. De Griekse variant van Baklava. Errrrrug lekker.....!

Op de AH website kan je veel leuke recepten vinden: http://www.ah.nl/recepten/zoek?classification=kinderrecepten&dishType=gebak Zoals citroenkoekjes, chocoladekoekjes, cupcakes, chocoladerol, aardbeientompouce... Hier nog wat recepten: - muisappel: http://www.123aantafel.be/05/content_05d_recept.asp?id=67 - poffertjesspiezen: http://www.kids-n-fun.nl/Recepten/ReceptForKids_Poffertjesspiessen_69_14.aspx - choco/banaancrumble: http://www.kids-n-fun.nl/Recepten/ReceptForKids_Chocolade-Banaancrumble_33_14.aspx Als je nog verder wil zoeken, kan je op deze website kijken: http://www.kids-start.nl/koken.html

Is dit niet leuk; Een afscheidshandje, gegeven door de kids. Toegevoegd na 4 minuten: Een plastic handschoen gevuld met; in de wijsvinger een stevig rietje (bij Blokker met een diertje eraan, Duim en een andere vinger een spekje, nog 1 vinger met een lange Jan en een vinger met een rolletje snoep.

kijk hier eens !http://www.dekooktips.com/receptarchief/gebak-zoet.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100