Hoe maak ik sterke koffie als ik een senseo heb? is er een andere manier ivm koffiekoekjestaart?

Weet jij het antwoord?

/2500

Koop Lavazza Espresso pads

Kies de dark versie en zet één kopje koffie met twee pads (dus ook dubbele padhouder). Toegevoegd na 34 seconden: Alternatief is een goede kwaliteit oploskoffie gebruiken.

Er is een speciale espresso houder voor de senseo. Je kunt ook halverwege het doorlopen de knop indrukken zodat je sterke koffie hebt.

Een pad met de sterkste koffie nemen en vervolgens minder water door laten lopen. Kopje dus eerder wegnemen onder de uitloop, rest wel ff opvangen anders knoeit het zo. Dit zo vaak doen als je sterke koffie nodig hebt! Beter is die vieze senseo wegdoen en voortaan lekkere sterke nespresso drinken.....

Enkele kopjes gewone Senseo zetten en dan al deze kopjes in een pan gieten. Deze op het gasfornuis (met pit aan) beetje laten verdampen. Wat overblijft is sterkere koffie. Eventueel in combinatie met één van voorgaande opties. Eet smakelijk alvast!

Je kan een pad ook als 'theezakje' gebruiken. Kook dus water en leg een pad in een kopje en giet het kopje halfvol met heet water en laat even trekken. Klaar is je super sterke koffie!

Kies voor Extra dark of Black pads. Zelf gebruik ik trouwens altijd oploskoffie als ik een recept met koffie maak, werkt prima en ook geen koffiezetapparaat voor nodig.

dan kom je toch uit bij oploskoffie, die gebruik ik ook voor in de cake, bevalt prima

Voeg eerst voor het koffiezetten een klein beetje de oude vertrouwde buisman toe in het kopje . Buisman is al heel oud product en het verstekt de koffie .

Je gebruikt de padhouder voor 2 pads met daarin uiteraard 2 pads en drukt vervolgens op 1 kopje en je hebt dubbel zo sterke koffie.

Espresso pads, 2 erin doen en op 1 kopje drukken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100