ik heb vandaag zelf baklava gemaakt maar niemand heeft trek. Weet iemand hoe lang ik dit kan bewaren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De volgende dag en de dagen daarna is baklava eigenlijk nog lekkerder dan als ze net klaar zijn. Gewoon in een plastic trommel met deksel bewaren, dan kun je het in de koeling ongeveer 1 of 2 weken bewaren.

In de koelkast wel 2 weken denk ik. Ik veronderstel dat de honing de houdbaarheid behoorlijk gunstig beinvloedt.

na 2-3 dagen woorden ze minder vers Toegevoegd na 1 minuut: in de koelkast een dag of 3, 4 te bewaren.

Bronnen:
http://editspace.tk/cullinair/baklava-make...
http://forums.marokko.nl/archive/index.php...

door de suikers wordt het als het ware geconserveerd, waardoor je het een dag of tien in de koelkast kan bewaren. Of het dan nog lekker is.....

Dat is een beetje afhankelijk van wat voor ingredienten je hebt gebruikt, maar een week blijft het wel goed, zeker in de koelkast nog wel langer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100