Waar kun je een basiskookcursus volgen?

Gaat om een gezellige praktijkkookcursus voor mijn opa, die omdat mijn oma recentelijk is overleden opeens zelf moet gaan koken. Hij kan, omdat dat vroeger niet gebruikelijk was, nog geen aardappel gaar koken...

Weet jij het antwoord?

/2500

In veel ouderencentra zijn allerlei cursussen te volgen, informeer eens bij het ouderenwerk in je/zijn woonplaats.

in buurthuizen of volksuniversiteit, of zoals al aangegeven bij het ouderenwerk. Hou de plaatselijke krantjes in het oog, misschien vind je daar ook aanbod met het nieuwe seizoen

Dat vind ik nou echt iets voor familie om op te pakken. Opa neemt vast meer aan van een (klein)kind dan van een vreemde cursusleidster. En als opa het toch even niet meer weet kan ie diegene bellen. Daar is ie opa voor geworden.

ik weet niet of hij handig is met computers? Zo ja dan moet je eens kijken op www.letscookit.tv daar staan heel veel recepten op met filmpjes.

Met een Blue Band basiskookboek! Ik heb er nu inmiddels al 3, gekregen bij 2 pakjes Blue Band ofzo. De eerste is echt mijn 'kookbijbel' geweest toen ik op mijzelf ging wonen, want ik kende niet veel (*blush*). Simpele uitleg van ingrediënten plus lekkere en makkelijke recepten erbij, kooktechnieken, met duidelijke kleurenfoto's. Misschien dat er op Marktplaats wel wat worden aangeboden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100