Wat kan ik met de kinderen tussen de middag eten?

Een keer iets anders dan een boterham, pannekoeken, tosti's, gebakken eieren, patat of pizza.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

-knakworstjes in bladerdeeg (bladerdeeg plakjes in vieren snijden, en partyknacks er schuin opleggen. Nu de punten van het bladerdeeg naar elkaar toe vouwen. even in de oven totdat de"flapjes"goudbruin zijn. Voor variatie kan je ze ook bestrooien met wat geraspte kaas. Je kan dit gewoon smorgens al maken hoor, koud zijn ze ook lekker!) -Medjoul dadels gevuld met monchou of een mini salami'tje en omwikkeld met ontbijtspek. Even om en om bakken in de pan....heerlijk, voedzaam (na twee zitten ze echt bomvol!) en nog redelijk gezond ook! -Danerolles-croissantjes, maar dan met ragoutvulling ipv ham en/of kaas. Gewoon de koude ragout erin doen voordat je ze oprolt en afbakt..... -Chocoladefondue met vers fruit en lange vingers of stukjes eierkoek -(cherry-) tomaatjes gevuld met zelf gemaakte eiersalade -kipvingers met 'n dippie: kipfilet in repen snijden, beetje kipkruiden en paneren met kruidenpaneermeel. Bakken in hete olie, af laten koelen op keukenpapier en dan in een grote schaal op tafel met in het midden een dippie van creme fraiche en kruiden of turkse yoghurt met en laagje sweet-chili saus. Zo genoeg ideetjes voorlopig? ;-)

warme eten , gewoon koken in de morgen en in de middag warm eten , soep krijg ik ook wel vroeger en vooral in de winter vond ik dat toppie ! dan nog even een kinder-antwoord ............chips en marsen en een glas ranja .........

wentelteefjes (is ook wel brood, maar toch anders :) )

Soep met stokbrood, macaroni, gevulde wraps, omelet al dan niet gevuld, ragoutbakje, hot dogs, aardappelkoekjes, wafels met kersen of andere vruchten, fruitsalade met vla of yoghurt,

Nou kijk. Kan je wat helemaal anders doen, bijvoorbeeld de Canard a l'orange. Of, voor strakkies in de herfst wel ok, de selle de chevreuil au sauce grand-veneur, ook erg lekker. Met dan niet voor de kinderen maar wel voor de jou de Gevrey Chambertin uit de goede jaargang. Bij de ree, niet bij de eend.

Laat ze lekker zelf meewerken! Maak bijvoorbeeld zelf tomatensoep, of maak zelf groente soep. Of maak zelf een lekkere salade, lekker en leuk voor jou kinderen. Ze zullen genieten tijdens het maken van het het eten.

gebakken appeltjes (schillen en kroos verwijderen, plakken snijden, in hete olie/boter leggen, bestrooien met suiker en kaneel)

Wafelsof misschien pannekoeken met appels.

Broodje knakworst of poffertjes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100