Ben opzoek naar recepten zonder verschillende producten. Zie uitleg.

wat er NIET/wel in mag zitten:
Suiker
(wel diksap, klaverhoning, dadelstroop, rijsmoutsiroop, esdoornsiroop, stevia, super sweet, oerzoet)

Noten/pinda's
(wel ongebrande amandelen)

Melk producten
(wel biogarde yoghurt, rijstemelk, geitenmelk, kwark)

E621

Grof volkoren
(wel fijn volkoren, mais)

Alcohol
(wel natuurlijke vruchtensappen, roosvice 50/50, sprankelsap Sourcy), groene thee, glaasje rodewijn)

Jonge/Franse kaas
(wel oude kaas, geiten kaas, schapenkaas)

Chocolade

Lijnzaad

Bruine peulvruchten

Tomaten

Soya producten



dit is een lijst die ik niet mag eten.. (er mag een beetje gesmokkeld worden, maar liever niet té veel van deze producten erin....)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is een hele lijst, maar hier het recept voor een lekker gerecht ZONDER al die dingen. Ingrediënten voor 4 personen =1 kg.aardappelen,kruimig. =2 el olijfolie,=500 gram rundergehakt,=2 uien in ringen,= 2 el Maestrichter fruitstroop,= 1/2 bakje bieslook[25 gram] in ringe- tjes,= 500 gr.gekookte biet- jes,[geschild]. =2 el witte wijnazijn, = Hulpmiddelen Kookpan koekenpan pureestamper Bereidingswijze 1.Kook de aardappelen in weinig water met wat zout in 20 min.gaar.Meng het gehakt met kruiden en kneed er 8 balletjes van.Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10 min.bruin en gaar. Schep het vlees uit de pan. Bak de uienringen in 1-2 min.in het bakvet lichtbruin. Roer er de stroop met 150ml water door en roer het aanbaksel los. Laat de saus in 2-3 min.tot de gewenste dikte inkoken en breng op smaak met peper en zout. Leg het vlees terug in de saus en houd op laag vuur warm. 2.Giet de aardappelen af en vang het kooknat op. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree. Voeg zoveel kookvocht toe dat de puree smeuig is. Voeg de bieslook toe en brang op smaak met peper en zout.Snijd de bietjes in partjes en schap ze in een schaal om met de azijn. Breng op smaak met peper en zout. 3.Verdeel de aardappelpuree over 4 borden en schep de gehaktballetjes met de stroopsaus erbij. Serveer met bietjes. TIP:Bereid de saus voor een extra fruitige smaak met appelsap in plaats van water en voeg nog 2 el rozijnen toe

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100