Hoe maak ik een rundvleessalade lekkerder?

Binnenkort geven we een familie BBQ en dan komen er nogal wat mensen. Voor een kleinere groep maak ik altijd 2 salades, 1 pasta en 1 van huzaren salade. Die koop ik kant en klaar maar doe er dan nog verschillende ingrediënten bij in, daar wordt ie veel lekkerder van. Nu vroeg ik mij af wat je zoal kan toevoegen aan een rundvleessalade zodat ie lekkerder wordt.

Toegevoegd na 6 dagen:
Iedereen bedankt voor de ideeën, in ieder antwoord zit wel wat dus ik kies geen "beste antwoord". op naar de BBQ volgende week.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hm.. Meestal worden ze veeel lekkerder als je alle ingredienten er nogmaals vers in gooit, en vlak voor je dat doet, de kant-en-klaar salade er uit haalt :D

Volgens SmulWeb kan je er bij een familiediner het beste aardappelen, augurken, ui en appel bij doen voor een lekkere smaak.

doperwtjes, worteltjes, zilveruitjes, kerstomaatjes, hard gekookte eieren, mosterd, augurk

maak altijd zelf salades, koude pasta salade met pesto,cherrytomaatjes,mozarella,evt klein uitje erdoor en wat creme fraise.evt wat blokjes salami erdoor voor extra pitje. rundvlees salade ,lekker met verse selderij,aardappel blokjes augurkjes,zure uitjes,mais,en corned beef,beetje mayonaise en vleugje kerrie poeder.peper.

gewoon lekker plakken gerookte ham soorten oprollen en als deco er bij leggen is lekker en mooi

Je kunt er doperwtjes/ worteltjes, een gesnipperd uitje, zilveruitjes, augurkenblokjes, blokjes corned beef, een fijngesnipperd rood pepertje en wat augurkennat door mengen. Ook wat worcestershire sauce geeft er een lekkere smaak aan, maar niet teveel1

Een lekkere frisse zoet/zure appel in blokjes snijden en dit erdoor roeren, samen met wat el creme fraiche, is echt lekker hoor.

Een beetje anders dan anders: doe er wat pindasaus door en knoflooksaus en iets curry (die van Hela is de lekkerste).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100