Valt mijn 'vloeibare' kwarktaart nog te redden?

Ik heb een kwarktaart gemaakt. Hij staat nu al 8 uur in de koelkast maar is nog hartstikke dun!
Ik heb gebruikt: boter, suiker, kwark, fruit, koekkruimels en room.
Kan ik hier nog wat aan doen? Misschien in de oven of vriezer? Weggooien?

Weet jij het antwoord?

/2500

hij hoort na 2 uur al aardig hard te zijn, dus als het na 8 uur nog vloeibaar is, kan je hem weggooien, of zo opeten. oven zal niet werken en in de vriezer zal het meer ijs worden dan kwark. Het is sneller op hem opnieuw te maken (naar instructies op het dr oetker pak) dan te wachten. naar mijn mening: niet te redden.

heb je wellicht meerder malen van het mengsel geproefd met dezelfde vinger/lepel? Het kan zijn dat de enzymen in je speeksel de boosdoener zijn (net als de enzymen in bepaalde soorten fruit als kiwi en ananas) en de boel om zetten in een niet op te stijven geheel...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100