Wat is een snel beslag voor gebakken/gefrituurd vis of vlees?

Ik zit nu even op een vreemde pc, en ben even (snel) een beslag nodig om vlees/vis in te frituren. Mijn eigen pc is momenteel niet beschikbaar daarvoor, want daar heb ik genoeg opstaan.

Ik zoek een simpel universeel beslag (zonder bier), met melk, bloem, etc. om vlees/vis te bakken/frituren. Op het www krijg ik alleen maar volledige recepten met toeters en bellen.

Toegevoegd na 2 minuten:
Kruiden en smaak voeg ik zelf wel toe, maar op de een of andere manier kan ik even geen simpel beslag bedenken :-/

Weet jij het antwoord?

/2500

vis door de melk en daarna bloem. vlees door ei en daarna paneermeel. dit geldt voor gebakken, van frituren heb ik geen verstand.

Een luchtig tempurabeslag; 3 eieren, 225 gr. patentbloem, 50 gr. maizena, zout en peper. Eieren splitsen en controleren. Klop de dooiers goed los met 3½ dl water.Zeef de bloem met de maizena, zout en peper in een kom. Doe al kloppend het losgeklopte ei erbij en roer tot een glad beslag, zonder klontjes. mix in een schone kom de eiwitten stijf en spatel dit voorzichtig door het beslag zodat de luchtigheid niet weggeklopt/geroerd wordt. Haal nu je vis of vlees erdoor heen. Je kunt zelfs groenten hiermee 'bekleden' voor je het frituurt.

Bloem opkloppen met ijskoude(!) spa rood. Snel en simpel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100