Ik ben laatst met mijn ouders naar een zeer goed restaurant (Artusi Delft) gegaan en daar gegeten.
Een week later maakte ik voor hen onderstaande gerechten en weet je wat mijn vader zei: DIt is nog lekkerder dan in dat restaurant.
Voorgerecht:
Tomatencappucino
ui en knoflook bakken, tomaten erbij, na 5 minuten boullion toevoegen en 10 minuten koken. Daarna door de zeef halen en met de staafmixer luchtig kloppen. (half-warm serveren)
Hoofdgerecht:
Kalkoen in ham
Kalkoenfilet opensnijden en insmeren met tapenade (home-made) en mozarella. Daarna dichtvouwen en inwikkelen met (serrano)ham. Ongeveer 25 minuten in de oven op 180 graden.
Serveren met salade van sla-mix met croutons en peper, walnoten en met spaghetti (leuk bedje van maken)
Nagerecht:
Mango en chilipeper met citroenijs (klassieker)
Mago snijden en mengen met chilipeper en citroensap. Daarna leuk opmaken met citroenijs en heerlijk smullen maar.