kan je een milkshake maken met slagroomijs?

kan je een milkshake maken met slagroomijs? We hebben geen vanilleijs en ik heb zin in een milkshake.

groetjes Jamu

Toegevoegd na 9 minuten:
ik heb trouwens ook geen mixer, kan het ook zonder mixer?

Toegevoegd na 22 minuten:
dankjulliewel! het is gelukt, wat slagroomijs met halve beker melk en limonade met zelfgemaakte bessensap. dat in een beker gedaan en met de staafmixer gemixt. heel erg lekker :)
groetjes Jamu

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat kan heel erg lekker zijn, mijn favoriet zonder te mixen: 3 bollen slagroomijs in een groot glas overgieten met ijs-en-ijskoud sinaasappelsap, en dan een klein beetje roeren. Het sap gaat dan een klein beetje bevriezen, dus krijg je lekkere knisper-stukjes. Nog lekkerder met (pure) chocoladeschaafsel of vlokken. Jum!

ja hoor dat kan even nog wat vruchten toevoegen en goed mixen

Ja kan , de ene keer doe ik het met slagroom ijs en de andere keer doe ik het met vanille ijs ligt er net aan wat ik in de vriezer heb zitten. Toegevoegd na 1 minuut: Zonder mixer wordt best moelijk

Ik gebruik alleen slagroomijs. Of ik ga gewoon naar het dichtsbijzijnde cafetaria. Ik pak slagroomijs en doe daar chocoladesaus bij of iets anders wat je lekker vindt. En dan gewoon mixen. Doe er ook voor het mixen wat melk bij. Halfvolle.

Ja, de basis voor elke milkshake is ijs. Roomijs of slagroomijs is het lekkerste. Hier enkele lekkere recepten: http://eten-en-drinken.infonu.nl/recepten/37635-milkshake-recepten.html

Slagroomijs is gewoon een soort van slagroom qua smaak. Dus het kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100