Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Gebonden vissoep word weer dun na verloop van tijd. wat doe ik fout?

Of ik nu bind met roux (bloem/boter), aardappelmeel of maismeel, na een half uur is alles weer dunnig. Hoe dan te binden?

Verwijderde gebruiker
2 jaar geleden
in: Koken
tinus1969
2 jaar geleden
Hele (zoete) aardappel of wortel meekoken? Wordt het dun bij het opwarmen?
Verwijderde gebruiker
2 jaar geleden
De soep word een half uur na het aanmaken al dun.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Het kan zijn dat je te veel bindmiddel hebt gebruikt. Probeer de volgende keer minder bindmiddel toe te voegen. Ook kan het zijn dat je de soep te lang hebt laten koken, waardoor het bindmiddel zijn werking verliest. Probeer de volgende keer de soep korter te koken.
(Lees meer...)
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing