Wat zou je bij een taart kunnen gebruiken in plaats van advocaat?

Aangezien er meerdere kinderen gaan mee eten

Weet jij het antwoord?

/2500

Advocaat ZONDER alcohol: http://www.culinair.net/index.php?action=item&table=recipes&m=y&id=9772 Advocaat zonder alcohol Soort gerechtGarnituurBereidingstijd5 minutenKeukenEuropeesIngredientenVoor ca. 7,5 dl 2 eieren 1 eierdooier 50 g suiker 1 pakje vanillesuiker 2,5 dl kookroom sap van 1/2 sinaasappel Eventueel: 1 mespunt nootmuskaat Bereiding: Klop in een ovenvaste schaal van 2,5liter inhoud de eieren en de eierdooier met de suikers met een mixer ,net gardes schuimig tot een lichtgele dikke massa. Klop geleidelijk aan de kookroom en het sinaasappelsap erdoor en verwarm de massa (onafgedekt) ca. 4 minuten op 450 Watt tot deze is gebonden. Iedere 30 seconden met de mixer doorkloppen om klontervorming te voorkomen.

je zou banketbakkersroom kunnen gebruiken

Jammer dat je het recept er niet bij hebt gegeven, wellicht had ik dan misschien meer ideeën gehad. Ik neem aan dat het een taart is die gevuld moet worden en niet met de vulling gebakken wordt? Is de vulling koud dan zou je het volgende kunnen doen; Meng 100 ml. melk met een pakje vanille aanmaakpudding (of banaan of...)en 500 ml. slagroom tot je een romig geheel hebt. Klop 250 ml. slagroom stijf en spatel dit erdoor. Laat dit opstijven in de koelkast. Je kunt er dan met een paar druppels eetbare kleurstof (vind je in de super bij de bakspullen)een fellere gele kleur aangeven. Je kunt er meer smaak aan geven door bijv. lemon curd of vruchtensiroop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100