Wat kun je het beste doen met Mon Chou in een gerecht?

Ik kook graag, maar weet van sommige ingredienten niet helemaal wat ik er mee aan moet.

Mon chou... wat doen jullie er mee? Waar gebruik je het bij en hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mon Chou kun je zowel in warme als koude gerechten gebruiken. Koud: In Mon Chou taart, in hapjes verwerkt b.v. dadels gevuld met Mon Chou, in dressings, salades enz. Warm: In soepen en sauzen en warme salades. http://www.monchou.nl/

monchou taart overheerlijk uirtje erdoor dan tussen ham rollen ook overheerlijk Toegevoegd na 4 minuten: monchou taart mix de monchou met zes scheppen suiker tot een gladde massa mix twee kleine pakjes slagroom met 6 scheppen suiker tot slagroom dan mix je de monchou en slagroom door elkaar voor de bodem 1 pak bastogne of andere koeken heel fijn kruimelen (met deegroller of iets) dat mengen met ongeveer 60 gram boter in taart vorm doen Dan de monchou en slagroom er bij in doen 2 uur in koelkast en klaar is de taart Voor de mounchou met ham gewoon ui naar smaak fijn maken en door de monchou mengen en dan in ham rollen Succes en eetsmakelijk! Toegevoegd na 1 uur: Bij de taart bedoel ik dan 3 bakjes monchou met 6 of tien scheppen suiker naar eigen smaak Toegevoegd na 1 uur: oja de boter voor de bodem eerst zachtjes laten smelten maar niet laten koken dan de kruimels erdoor mengen en in de vorm doen

Ik gebruik het in veel gerechten! Wist je dat het ook heel lekker is op een boterham? Voor verschillende recepten kijk eens naar de link hieronder! http://www.monchou.nl/recepten/broccolisoep-met-gerookte-kip-en-monchou.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100