kan je pastasaus van creme fraiche en kruidenkaas invriezen?

Zitten ook groente doorheen zoals paprika ui en champignons. Kruidenkaas en creme fraiche worden op het laatst pas toegevoegd en alleen even warm gemaakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, dat kan prima. Koel het na bereiding terug en plaats het vervolgens (in porties zo groot als je ze later wilt gaan gebruiken) in de vriezer. Zo tot wel enkele maanden houdbaar

Bronnen:
http://www.eetgoedvoeljegoed.nl/17-dingen-...
http://www.goeievraag.nl/eten-drinken/over...

Crème fraîche is in feite slagroom en heeft een hoog vetgehalte. Sauzen die gemaakt zijn van vette roomsoorten kan je altijd zonder problemen verwarmen en zelf op hoge temperatuur zullen ze niet schiften. Ik kook meestal teveel pasta en maak ook vaak een saus met boursin/crème fraîche. Na het invriezen/omtdooien is die prima weer te eten en schift dus niet. Dat lukt dus niet als je zure room of een andere magere roomsoort gebruikt....die wordt korrelig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100