Vaak gehoord: erwtensoep smaakt de 2e dag altijd beter.

Wat vinden jullie daarvan en wat zou de oorzaak kunnen zijn?

Wij vinden in ieder geval van wel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Natuurlijk smaakt erwtensoep de tweede dag lekkerder. Alle ingredienten hebben hun volle smaak afgegeven en dat gebeurt gedurende de rustperiode.Het is niet alleen het geval bij "snert", maar bij veel andere gerechten zo. Neem een goede Gulashsoep,een stamppot,een Quiche of Hachee,al dit soort gerechten smaken na een dag rusten beter om dat dan de smaak van de verschillende ingredienten beter doorgetrokken is.

Ha, die Coby&John; Ik lust absoluut geen snert, maar heb wel dezelfde ervaring met andere zelfgemaakte soepen. Die maak ik dan ook altijd op de avond voordat ik die wil eten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100