Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke suiker en verdikkingsmiddel kan / moet ik gebruiken om biologische jam te maken?

3 maanden geleden
in: Koken
634
Inekez1
3 maanden geleden
Gewoon biologische geleisuiker toch? Of begrijp ik de vraag verkeerd?
teusvh
3 maanden geleden
Wist niet dat die bestond. Bedankt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

dan moet je agar agar of gelatine gebruiken.
(Lees meer...)
fremar
3 maanden geleden
HannekeJanssen
3 maanden geleden
Ik weet neit of gelatine biologisch genoeg is - daar zit natuurlijk wel "dier" in.
Biowinkels verkochten vroeger Marmello - daaraan moet je zelf meer of minder suiker toevoegen. Verder natuurlijk biologisch fruit gebruiken.
(Lees meer...)
3 maanden geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding