Welke groenten/kruiden gebruik je in de pan om de mosselen een goede smaak te geven?

Ik hoor over prei en soepgroenten en over bier?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De klassieke groentes die je ook in een bouquet garni doet: ui in partjes, wortel in stukken, prei. En desgewenst wat groene kruiden als peterselie, wat selderij. Plus een scheut witte wijn. Bier zou ik niet doen, het is erg dominant.

Eerst ui, knoflook in plakjes en lente ui of prei bakken in olijfolie, dan een 1/2 bosje verse tym erbij (in z'n geheel) en even glazig bakken, dan een blikje tomatenpuree en een scheutje witte droge wijn erbij en dan de mosselen erbij. De verse tym geeft een geweldige lekkere smaak aan de mosselen.

Je kunt eventueel ook een zak mosselgroenten bij de visboer of de supermarkt halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100