waarmee champignons vervangen in kipperagout?

Mijn man en zoontje eten absoluut geen champignons, maar toch had ik graag kipperagout gemaakt met iets erbij, zodat het niet alleen vlees is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Fijngesneden prei is altijd erg lekker in ragout. Ik doe ook regelmatig lekker pittige rucula sla over mijn ragout. Voor een iets meer bourgondische ragout kun je de champignons ook vervangen door 3 kleuren paprika. Maar ook qourgette kan prima bij een kippenragout. Mijn absolute favoriet is gorgonzola kaas er doorheen laten smelten maar de smaak hiervan is erg uitgesproken en vaak geen favoriet van kinderen.

Kippenragout maak ik met prei, ui, paprika, champignons, soms winterpeen. De champignons kan je er prima uit laten. Misschien lust je wel andere paddenstoelen kan je die er door doen, zo'n bakje paddenstoelenmix bv.

Voeg kortgesneden witte of groene gaargekookte asperges toe aan de kippenragout, luxe en lekker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100