Waar kan ik draaipotjes kopen?

Ik zoek potjes met een draai sluiting, ik wil mijn groente uit de tuin conserveren. Alleen ze moeten volledig dicht zijn en die twistoff potjes die draaien door als ik er kracht op zet. Weet iemand waar is draaipotjes kan kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Die deksels moet je ook niet te strak aandraaien, er zit een rubber afdichtingsring in en die dicht goed af als je het deksel handvast dichtdraait, op onderstaande webshop kun je te kust en te keur

Bronnen:
http://www.flessenland.nl/Weckpotten-jampotten

Veel winkels verkopen potjes om groente en fruit te wecken en jam te maken. Ook met draaideksels. Onder andere verkrijgbaar bij Xenos, Dille&Kamillen en Boerenbond/Welkoop. Waarschijnlijk ook wel bij andere zaken. Maar gek genoeg zijn de losse lege jampotjes vaak duurder dan de jampot vol jam uit de supermarkt. Ik gebruik dan ook altijd gewoon potjes van appelmoes, jam en bonen. Niet alle merken gebruiken die 'dubbele deksels', er bestaan nog genoeg dingen met 'gewone' deksels. Volgens mij kun je bij een aantal zaken ook de deksels los van de potjes kopen, dus als het de goede maat is, kun je je huidige potjes gebruiken en hoef je alleen deksels bij te kopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100