Wie denkt dat 'speklapjes met chocoladesaus en pijnboompitten' een goede combinatie is?

Je zou het eens moeten proberen!!!
het is nog lekker ook.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Persoonlijk heb ik liever scholfilet met slagroom en daaroverheen wasai-honingdropsaus.

Aangezien speklappen vaak wat zouter zijn uitgevallen en daarover chocoladesaus nee lijkt me totaal geen combinatie. Ik zal eens gaan proeven dan maar als me maag het aan denkt te kunnen.

Kwestie van smaak :). Wil 't best proberen. Ik doe ook wel eens bijv. suiker over mijn nasi zoals hele volksstammen elders (bepaalde Aziatische landen geloof ik).

Ik denk het niet. En welke borrelnootjes smaken daar het beste bij dan?

Denk je eens in hoe dat er uit ziet in je maag! Ik ben heel saai met eten, houd er niet van mijn smaakpapillen alle kanten uit te sturen. Maar andijviestampot met karnemelksju (zit spekvet bij) wordt in de Achterhoek graag gegeten.

Als ik het zo lees lijkt het me helemaal niks als ik heel eerlijk ben hoor. Maar ik heb het nog nooit geprobeerd dus ik kan er niet echt over oordelen verder :-) Smaken verschillen he..

Je vraagstelling suggereert dat je het hebt geprobeerd. Speklapjes kunnen tamelijk smakeloos zijn, in die optiek past choco-saus wellicht wel...

'Wat de boer niet kent dat vreet ie niet' ^^

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100