Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke stoffen bepalen de smaak van het ei?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Koken
Poet
11 jaar geleden
Vooral het zout erop want verder zit er niet zoveel smaak aan

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Koolstof, waterstof, zuurstof, stikstof, zwavel en fosfor. Dit zijn de meest voorkomende bouwstoffen van eiwitten. De hoeveelheden van de verschillende elementen en eventuele spore-elementen zijn verantwoordelijk voor de smaak.
Eventueel peper en zout toevoegen.......
(Lees meer...)
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing