Wat gebruik je als je geen wokpan heb, maar toch hetzelfde effect wilt?

Ik heb koekenpannen in alle maten, een grote hapjespan maar geen wokpan. Wat heeft het meest gelijkwaardige effect??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een wok pan maakt het makkelijker om alles te roeren, maar het effect komt van het vuur. Je moet een groot vuur hebben om op korte tijd veel energie af te geven aan de pan. Het is de bedoeling van wokken om zo snel mogelijk een bereiding te maken, dus veel warmte nodig. Het zal dus niet gaan om met een klein vuurtje en een wok pan te wokken. Andersom gaat het wel , met een gewone pan en een groot vuur kan men wel wokken. Robby BB

Gebruik dan de hapjespan, daarin kun je omscheppen en je maaltijd bewegen. Om te wokken heb je ruimte in je pan nodig.

Je wilt spinazie wokken, maar dit kun je ook gewoon in een grote koekenpan doen. Het gaat er om dat de verse spinazie slinkt, dus dit kun je ook in een koekenpan doen, alleen even in kleinere porties. Dus elke keer een handje in de pan, roeren tot het geslonken is, dan er weer uit scheppen en de volgende portie doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100