Hoe maak ik een lekkere appelflap?

heb nog een goudrenet liggen, en bladerdeeg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

de appel schillen en met suiker en kaneel bestrooien, en een beetje citroen sap en krentjes dit lekker hutselen .. dan het bladerdeeg open leggen en de vulling erin doen..dicht vouwen en met eigeel bestrijken en er grove suiker op strooien oven voorverwarmen op 180 gr en dan de appelflappen gaar bakken ...jammie

appel in stukjes, suiker erover en kaneel, paar rozijnen erbij, in het bladerdeeg, bakken, klaar.

gebruik goede appels niet te zoet niet te zuur net tussenin. voeg kaneel en suiker toe proef zel even kijk uit dat je niet teveel kaneel erin doet die mag niet teveel overheersen.. als je je bladerdeeg hebt open liggen doe er dan een klein beetje appelmoes als onderlaag daar de appels overheen.. maak de flap dicht en met eigeel bestrijken en suiker overstrooien. in de oven en daarna heb je heerlijke appelflappen lekker zacht van binnen.. en als je van krenten hou kan je ook krenten toevoegen bij de stukjes appel Toegevoegd na 1 minuut: je kan trouwns ook kleine stukjes hazelnoot in verwerken maar dan moeten het echt mini stukjes zijn niet te groot is ook heel lekker

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100