Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Door de olie heet genoeg te maken en het deeg lang genoeg er in te laten. Want dan komt er een lekker bruin korstje aan de bollen. Eens kijken wat mijn degelijke Haagse kookboek aanbeveelt: vrij heet, zodanig dat het juist dampt, en dan vlug gaar en bruin bakken.
(Lees meer...)
Amadea
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
175/180 graden en dan max. 8 minuten bakken.
de olie is heet genoeg als je er n stukje brood in gooit moet t snel bruin bakken
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing