Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe komt het dat bij het bakken van rozijnencake derozijntjessteedsnaar de bodem vallen?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
802

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Het beslag blijft nog even zacht/vloeibaar in de oven alvorens het gaar wordt en de rozijntjes zijn wat zwaarder dus krijgen ze de kans om naar de bodem te zakken,zelf doe ik altijd gewelde rozijnen in water wellen of in rum jammie en dan in een schaaltje en er een klein beetje bloem door schudden,bij mij blijven ze dan wel mooi verdeeld door de cake zitten
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding