Hoe maak je chocola met cacao poeder?

Wil ik eens proberen

Weet jij het antwoord?

/2500

Eigelijk niet handig om met dit met poeder te doen .... nouja het kan wel... Cacaogehalte: Melk 34% puur 70% wit 30% Poedersuiker : 40% 30% 39% Melkpoeder : 25% xxx 30% Cacaomassa : 14% 65% xxx Cacaoboter : 20% 5% 30% Sojalechetine : 0,5% 0,5% 0,5% Vanille : 0,5% 0,5% 0,5% Kijk in de bron voor een linkje, alleen dat is chocolade saus...

In de links vind je wat mooie recepten. Je hebt naast cacao poeder nog cacao boter of kokosolie nodig (beide kun je kopen bij reformwinkels of bij Toko, eventueel kun je ze via het internet bestellen). Je kan een gezondere suikervrije versie maken, maar je mag ook suiker of een zoetstof (bv. stevia) gebruiken. Ook kun je aan je zelfgemaakte chocola nootjes of gedroogd fruit (rozijnen, dadels) toevoegen. Succes!

Bronnen:
http://www.chickslovefood.com/?p=16346
http://www.roosgoesgreen.nl/voeding/instan...

heb deze voor je gevonden 25 gram biologische cacaopoeder 50 gram koudgeperste kokosolie 50 gram rozijnen of noten fijn gehakt laat de kokosolie smelten,en doe dat bij de rozijnen of noten doe dan de cacaopoeder er bij en roer dat goed door elkaar neem een laag bakblik wat in de vriezer past en bekleed dat met bakpapier doe de massa er op en maak dat glad en zet het voor 3 uur in de vriezer dan kan je er een stuk van afbreken en eten de rest breken en in een doosje doen en bewaar het in de vriezer of koelkast

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=BC0eo1VZyg0

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100