Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom is mijn biscuit altijd puntig en niet egaal gebakken?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Koken
968
Amadea
10 jaar geleden
Hoe zouden wij dat kunnen raden? Vertel eerst eens hoe je er aan komt!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Op het internet geeft de Belgische kok Piet Huysentruyt met een filmpje uitleg waarom het mislukt en hoe het wel moet. Zie het filmpje. Je moet o.a. zelfrijzend bakmeel gebruiken.

Toegevoegd na 1 minuut:
En je moet 10 minuten de eieren klutsen met een mixer met kloppers en niet met een staafmixer,
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding