Waarom vallen mijn burritos uit elkaar en blijven ze niet mooi dicht zoals op de foto als je op bijv google ''burrito'' intypt?

Zie titel,

Weet jij het antwoord?

/2500

met een cocktailprikker kun je ze mooi dichthouden..

- voor je ze viult even verwarmen in de magnetron of in een koekenpan dan rollen ze beter op - niet teveel vulling erin zodat je ze niet goed kan sluiten - vouw ze anders op : vulling in de lengte en dan onderste flap naar binnen dan links er rechts eroverheen - eventueel met zilverfolie eromheen en dan uit de hand eten en steeds folie stukje verwijderen

De burrito's op de foto zijn nepburito's. Reclamefoto's maken gebruik van namaakartikelen om een mooie foto te krijgen. of van veel gelatine zodat de balletjes mooi op de soep drijven ipv onzichtbaar op de bodem te liggen. Dus ja dan kun je echt wel zorgen dat ze mooi opgerold blijven.

Ik plak ze altijd dicht met met sour cream of guacamole, werkt prima.

http://burritos.nl/ontbijt-burritos/ http://burritos.nl/ontbijt-burritos/ Hier zie je 2 filmpjes die het stap voor stap laten zien, waarvan de onderste heel duidelijk en ietwat vertraagd is. De hoofdzaak is dat je de burrito 20 sec. opwarmt in de magnetron en hem snel verwerkt zolang hij nog warm is. Dan is hij lekker soepel. Toegevoegd na 16 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=l74baDRqKk8 Sorry, het filmpje bovenaan is dubbel verstuurd. Mijn pc heeft soms een eigen willetje (^0^).

Een klein druppeltje water doet wonderen!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100