Op welke andere manier(en) dan met een broodrooster kun je brood roosteren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat wij wel eens doen is een stukje aluminium folie op de bodem van de pan leggen. (tegen aanbranden van het brood) Zo kun je trouwens ook lekker tosties maken. De tosti wordt dan niet zo "geplet" als in een tosti ijzer. Vind ik persoonlijk lekkerder.

Op de grillplaat van Princess of gewoon in een koekenpan. Wel erbij blijven zodat ze niet aanbranden. Eventuele zwarte stukjes weghalen, want die zijn zeer ongezond.

Met een klein beetje boter in de koekepan..

Met een apparaat zoals hier is afgebeeld:

in de oven op een lage temperatuur,en op een vlamverdeler,zo'n zwart plaatje wat je op een gaspit legt.

@ mlodewijk hier moet t ook wel mee kunnen, en t is nog gratis ook! Toegevoegd na 57 seconden: Vroeger deden we t ook wel is met een aansteker of kaars, maar of dit nu zo veilig en goed voor je is...

Onder de Grill gaat perfect...

Op het warmhoudplaatje van je koffiezetapparaat,maar dan kleine stukjes,ook bakken ze daar wel eens een hamburger op,als je er eerst een beetje boter op doet,deze methode wordt nog wel eens in de gevangenis gebruikt.

Brood roosteren in de oven kan ook.

Ze hebben bewezen dat als je motorkap van de auto heet is je er een ei op kan bakken, dan kan je er ook brood op roosteren. Boven de barbeque, kampvuur.

op een elctrische bbq, die kun je ook binnen gebruiken

Mijn moeder roosterde het brood altijd gewoon op de platen van ons electrische fornuis. Toegevoegd na 2 minuten: Toen ik studeerde deed ik het op zo'n levensgevaarlijk spiraalplaatje. Hopelijk zijn die niet meer in de handel.

Tussen twee strijkijzers...

Vroeger had je rekjes die je op een gaspitje kon zetten, waarmee vier boterhammen schuin boven het vlammetje gezet konden worden. Ze blijken nog te bestaan als kampeerartikel:

Bronnen:
https://www.scoutproof.nl/index.php?page=s...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100