Hoe krijg je die "stukjes" suiker zoals in suikerwafels in je wafelbeslag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kneed zeer goed en voeg als laatste de parelsuiker toe of de in stukjes gesneden klontjes suiker. Parelsuiker is gemaakt van geraffineerde suiker die onder hoge druk wordt samengeperst. De witte, compacte parels maken van gerezen deeg een zoete verwennerij (suikerwafels, brioches, suikerbrood) en ze kunnen ook gebruikt worden als decoratie voor koekjes of peperkoek. Parelsuiker is beschikbaar in een doosje van 500 gram http://www.tiensesuiker.com/static/nl/products/desserts/pearl.aspx Je kunt dus het beste op zoek naar parelsuiker. In een grote supermarkt of bij een warme bakker hebben ze dat wel. Op smulweb staan verschillender recepten: http://www.smulweb.nl/recepten/960018/Luikse-suikerwafels Waar koop je parelsuiker is hier al eens gevraagd. http://www.goeievraag.nl/vraag/koop-parelsuiker-melkpoeder-suikerbrood-mee.23475

Ik ken ze niet, maar misschien kun je proberen met stukjes kandijsuiker

Er zijn speciale 'suikerklontjes' in de handel die hiervoor gebruikt worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100