Hoe lang en op welke temperatuur moeten kippendijtjes (een plat stukje vlees zonder de botjes, die zijn er al uit) in de oven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik maak kippendijtjes als volgt klaar ;braadslede met treefje in de oven en 10 min. voorverwarmen ,op 200grd. ,kippenvlees kruiden , geen boter gebruiken , dan ongeveer 45 minuten in de oven. Eventueel halverwege de braadtijd de stukjes vlees omdraaien. Ik wens je smakelijk eten!

Ik zelf laat meestal de botten er in zitten en naargelang de grote van de dijen doe ik ze ongeveer 40 minuten op 200 graden... Als ze erg plat zijn kan je het wat korter doen..

Je moet denken alsof het kipfilet is dus zet het in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Kijk na 20 min. of het al gaar is, want kip staat er snel te lang in en dan wordt het droog. Normaal duurt het 20-30 minuten. Toegevoegd na 10 minuten: Zijn het maar kleine dunne stukjes dan zijn soms 10 min. al genoeg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100