Kun je aardappelpuree in het voren maken en later opwarmen?

En wat is dan de beste manier van opwarmen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, natuurlijk kan dat. Opwarmen gaat het beste in de magnetron, of eventueel in een koekenpan (maar dan is het meer een soort opbakken). Au bain marie op het vuur kan natuurlijk ook, maar dat is best wel bewerkelijk en duurt vrij lang, omdat het vrij dik is; dat levert dan bijna geen tijdwinst meer op. Als je aardappelpuree uit een pakje bedoelt : dat hoef je alleen maar aan te roeren met heet water of melk, dus dat kun je beter doen op het moment dat je het nodig hebt.

Ik vind het het lekkerst om het in de oven te doen. Beetje paneermeel erop en een paar klontjes boter. Heerlijk.

Niks in de magnetron of oven weer verwarmen. Maak de puree, voeg dan niet teveel melk toe, zodat het een beetje "kruimig" blijft. Bij het opwarmen doe je de rest van de melk erbij (naar believen) en heb je een super verse puree. En goed warm !! vergeet de peper niet !!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100