Welke ingredienten zorgen ervoor dat een Indonesisch gerecht net zo smaakt als bij een echt Indonesisch restaurant?

Ik probeer vaak Indonesische recepten uit, maar ze smaken nooit zo lekker als bij de echte Indonees. Wie heeft er tips om het net zo lekker te laten smaken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geen kant en klare boemboes gebruiken, ingredienten die je vaak nodig hebt zijn: - djahe - laos - ketumbar - djinten - sereh - salam - trassi -lombok - kecap Manis Kecap Manis wordt bij heel veel gerechten gebruikt Gebruik van maggiblokjes Haal je producten bij de toko (vind ze vele malen beter dan bijv. Conimex.) Het kookboek van Oma Keasberry's is een goed boek, naast dit boek gebruik ik zelf veel recepten van mijn (indische) moeder. Mocht je een bepaald recept nodig hebben dan laat het me weten!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100