Hoe word een kaassoufle gemaakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

http://www.cookfreshfood.com/recept/_Kaassouffle Dit is een receptenfilmpje van een originele kaassoufflé zoals hij als hoofdgerecht bekend is. Bedoel je meer de kaassoufflé uit de snackbar dan kan je het best een 2 cm. dikke plak kaas nemen in de afmeting die jij verkiest. Haal de plak door bloem heen en dan door even losgeklopt eiwit. Haal de plak daarna door paneermeel, daarna weer door eiwit en dan weer door paneermeel. Nu kan je hem frituren tot hij mooi bruin is. Let wel op dat hij geen kaas laat lopen doordat het laagje paneer open barst. Haal hem dan direct uit het frituurvet. Toegevoegd na 25 minuten: De kaassoufflé wordt eigenlijk in een korstdeeg plakje gevouwen. Daarvoor rol je het bladerdeeg heel dun uit en vouw een rechthoekig dun plakje kaas erin. Zorg dat het deeg goed vastgeplakt zit aan elkaar. Haal door losgeslagen eiwit en daarna door paneermeel. Frituur bij 180 graden C.

het word gemaakt van kaas en paneermeel

Een kaassoufflé is een snack van een stuk kaas met daaromheen bladerdeeg en paneermeel. Bron 2 is een linkje naar een forum met een receptje. :p

Bronnen:
http://forum.ellegirl.nl/showthread.php?t=530583
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaassouffl%C3%A9

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100