Hallo, ik eet sinds kort zilvervliesrijst en deze zijn verpakt in kookbuiltjes met microperforaties zodat het handig(er) is om na het koken makkelijk(er) te serveren.
Zilvervliesrijst moet zo'n 20-25 minuutjes op laag vuur gekookt worden, staat op de verpakking en dat doe ik ook...
Maar ik kook en eet tegenwoordig 2 keer van deze rijst per dag en het is vervelend om 2 keer zo lang te moeten wachten en 2 keer mijn kookpot vuil te maken.
De vraag is; stel als ik 2 zakjes (builtjes) in één keer samen kook en als ik die ander dan later op de dag 2-3 minuutjes opnieuw in de microgolfoven opwarm, zal deze dan zijn positieve eigenschappen verliezen? En/of is het ongezond, giftig?
Graag jullie reacties, tips en adviezen hieromtrent
Dank bij voorbaat
Jean-Claude
Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?