Hoe maak je popcorn met suiker Zoals je die koopt het moet zo als bij de winkel zijn?

Ik heb al alles geprobeert ik heb suiker er op gedaan$
suiker siroop
honing
alles maar hoe zou je die suiker er op doen en dan zal het zoals die van de winkel zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Boter smelten met suiker en dat erover doen. Andere variatie dunne warme appelstroop erover en mede popcorn even omroeren Toegevoegd na 2 minuten: Als je de boter smelt zou ik roomboter gebruiken. Maar wel laten smelten want anders verbrand hij snel. En op het laatste moment de suikerkorrels eronder mengen

De suiker die opde popcorn zit is eigenlijk caramel. Hoe ik het doe is: Je maakt de popcorn. Dan zet je de pan weer o phet vuur, en doet er een dun laagje suiker in. Op het moment dat dat vloeibaar wordt, en iets begint te kleuren haal je de pan van de hitte. Dan roer ik meteen alle popcorn in de pan en draai het goed door de bodem heen. Popcorn uitgieten op een blik oid en even laten afkoelen. De pan laten afkoelen en met water uitweken.

Popcorn Met Caramel . Ingrediënten: Olie, pofmais, suiker Hulpmiddelen: 2 pannen met deksel, houten lepels, ovenblik (bakblik) Bereidingswijze: 1. Doe een scheutje olie in een pan met deksel. Verhit de olie tot die nog net niet walmt. Doe zoveel maiskorrels in de pan dat de bodem net bedekt is. Daarna deksel op de pan doen. 2. Na ongeveer een minuut begint de mais te poffen. Om het poffen te bevorderen moet je de gesloten pan af en toe iets schudden. De pan niet openen tijdens het poffen! 3. Doe ondertussen in de andere pan zoveel suiker dat de bodem bedekt is met een laagje van ongeveer 1/4 cm dikte. Laat de suiker op een klein vuur voorzichtig smelten. De suiker zal bruin kleuren. Als de suiker gaat borrelen, dan is de pan te heet. 4. Ondertussen is het poffen in de andere pan gestopt. Giet de warme popcorn in de gesmolten suiker en roer met een houten lepel de popcorn door de pan. 5. Als alle caramel rond de popcorn zit, doe je de popcorn op het bakblik om af te laten koelen. Breek de aaneen geplakte popcornkorrels los. twee praktische tips: 1. Als je de popcorn niet meteen op gaat eten, doe dan de popcorn direct na het bereiden in een plastic zak waar je de lucht uit laat voordat je hem afsluit. Zo blijft de popcorn langer krokant en gaat het lekkere aroma niet verloren. 2. De pan waarin je de suiker hebt gekarameliseerd kun je goed schoon krijgen als je in de warme pan kokend water giet. De caramel lost op en gaat er gemakkelijk uit. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.smulweb.nl/recepten/143314/Popcorn-met-caramel

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100