Hoe voorkom ik dat als ik op zn Nederlands kook de boel snel koud wordt?

Als je eenmaal opgeschept hebt? (op het bord). ;-)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bedoel je aardappels, vlees en groente? Dan moet je proberen zo te koken, dat alles tegelijkertijd klaar is. Mocht er toch al iets afgekoeld zijn, dan kan je het misschien even oppiepen in de magnetron. Ik heb je eerder al uitgelegd hoe je je borden kunt voorverwarmen, ook dat helpt tegen het afkoelen van het voedsel op je bord. Het is niet voor niets dat heel veel restaurants de gasten een voorverwarmd bord geven, dan komt het eten veel meer tot zijn recht. Succes ermee :-)

Borden voorverwarmen of minder opscheppen

De borden even voorverwarmen. dat kan in de oven, of even natmaken en in de magnetron(als u die hebt)

De borden voorverwarmen of kleine beetjes tegelijk opscheppen (in de pan blijft het langer warm) of sneller eten.

Er zijn plastic afdekkappen te koop die je over het bord kunt zetten. Ook zijn er tegels te koop die je moet voor verwarmen in de oven en waar je het bord op kan zetten. Zo blijft het lekker warm. Toegevoegd na 1 dag: Oven moet magnetron zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100