zijn pannekoeken gemaakt met fristi inplaats melk de moeite om een keer te proberen?

ik wil het een keer proberen met vrienden, maar als iemand het al heeft geprobeerd en het smaakt nergens aan gaan we dat ook niet doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ooit eens geprobeerd en vond het niet echt heel lekker. Het wordt erg zoet. Maar het blijft een kwestie van smaak, het is op zich wel te eten. Wie weet vind jij het wel heel lekker. De bereiding is in ieder geval (buiten de fristi om) hetzelfde.

pas op voor de suikers die zich in de fristi begeven deze kunnen bij bakken snel omslaan in verbrand caramel. ik zou bijvoorbeeld eerder fruit vermengen krijg je het zelfde aspect als fristi is het alleen natuurlijker en een grotere kans van slagen. het is bijvoorbeeld nu bramen seizoen en frambozen zijn nu in de laatste pluk.

Het is altijd de moeite waard om dit soort dingen uit te proberen. Er is niets leukers om te experimenteren in de keuken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100