Wat is een heel simpel gerecht met canneloni?

Alle tips welkom!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Cannelloni met gehakt en spinazie. Ingrediënten: 16 buisjes cannelloni (pasta doos à 250 g) 1 ui 2 teentjes knoflook 1 zak verse spinazie (300 g) 3 eetlepels olijfolie 300 g rundergehakt 2 pakjes soffritto (tomatensaus à 390 g) 100 g gemalen belegen kaas (zakje à 150 g) Materialen: ovenschaal inhoud ca. 2 liter Bereiden: In grote pan water aan de kook brengen en cannelloni ca. 3 minuten koken. Cannelloni afspoelen met koud water en laten uitlekken. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Ui en knoflook pellen en snipperen. Spinazie fijnsnijden. In braadpan olijfolie verhitten, ui en knoflook ca. 1 minuut fruiten. Gehakt toevoegen en in ca. 5 minuten rul bakken. Spinazie toevoegen en in ca. 3 minuten meebakken. Cannelloni vullen met mengsel. In ovenschaal 1 pakje soffritto schenken. Cannelloni erop leggen en tweede pakje soffritto erover schenken. Kaas erover strooien. Cannelloni in ca. 20 minuten gaar en goudbruin bakken. Lekker met komkommersalade. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.ah.nl/recepten/recept?id=97296

Mischien vind je deze lekker? 1 Doos cannelloni 1 Blik zalm 2 Bakjes roomkaas 2 Uien 2 Teentjes knoflook 2 Pakjes diepvries room spinazie 200 Gram Parmezaanse kaas 1 Zakje bechamelsaus . Materialen Oven en mengbak. . Bereiden Ontdooi de spinazie en doe het in een bak.Haal alle graten uit de zalm en maak de zalm fijn.Snij de uien en knoflook fijn en doe het ook in de bak. Voeg daarbij ook de roomkaas.Nu kunt u de rolletjes vullen en verhit de oven voor op 180 graden.Leg nu de gevulde rolletjes in een ovenschaal en maak de bechamelsaus zoals op het pakje staat aangegeven en schenk het over de rolletjes in de ovenschaal en strooi er de parmezaanse kaas overheen.Zet het in de oven voor +- 35 a 40 minuten.Eet smakelijk

Bronnen:
http://www.ah.nl/kookschrift/recept?id=5740

Simpel en lekker; Verwarm de oven voor op180 graden C. Snijd 1 courgette en 2 paprika's ( mogen gerust verschillende kleur hebben) in kleine blokjes en bak ze enkele minuten in wat hete olijfolie. Schep ze in een kom en meng er fijngesneden verse basilicumblaadjes en 100 gr. ricotta door. Vul de cannelloni rolletjes met dit groentemengsel ( dit gaat goed met een spuitzak zonder tuit, of een plastic zak met afgeknipte punt onderin. Kan ook met een theel. én je vinger). Leg de gevulde rolletjes naast elkaar in een ingevette ovenschaal. Schenk hier een zak Bertolli romige pastasaus over ( die is er erg lekker bij) en bestrooi met geraspte pittige kaas. Verdeel de saus goed, zodat de rolletjes goed vochtig worden. Bak de cannelloni 30 min. in het midden van de oven.

het recept ken ik niet precies maar ik weet dat het heerlijk en makkelijk is. je neemt gewoon wat creme spinazie en bereidt die zoals op het pakje staat, daar doe je dan wat blauwe kaas doorheen, dat gaat in een spuitzak en je spuit het zo in de canneloni, nog wat kaas erover en klaar is kees echt heerlijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100