Kan ik hier aparte azijn van maken, en zo ja, welke en hoe dan?

Ik heb vlak voor de "zomer" in Duitsland 10 flessen azijn gekocht voor het inmaken van de augurken. Door het natte zomer zijn zo goed als alle augurken verloren gegaan en ik zit dus nu met al die flessen azijn. Ik wil daar eigenlijk nu wel wat aparte azijnsoorten van maken, met kruiden enzo erin.

Het is Wein-Branntwein-Essig

1/4 aus Wein, 3/4 aus Branntwein

Kan ik hier aparte azijn van maken voor dressings oid? En hoe kan ik dit dan het beste doen? Wat is dan lekker om hiermee te maken?

Toegevoegd na 4 minuten:
PS. Ik wil ook graag weten of ik dit dan in flesjes met een metalen dop kan doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100