wat is een lekker vet/kcal arm recept die je als tussendoortje mee naar school kan nemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

mueslireep, rijstwafel, cracker

Fruit! Er zijn veel verschillende soorten en dus zal er vast wat tussen zitten wat je lekker vindt.

Een lekkere ontbijtkoek. Je hebt ze ook per stuk verpakt ('Snelle Jelle', ontbijtkoekreep van de Albert Heijn, of 'Cosico' van de Aldi). Toegevoegd na 58 seconden: Ze zijn niet echt caloriearm maar wel vetarm, en calorieën zijn je vriend, je hebt ze nodig voor de energie.

Ga eens naar de supermarkt en bekijk de kCal op diverse producten en kies de lekkerste en minst kCal bevattende...

Als je ervan houdt is een stukje komkommer erg lekker hangt van je persoonlijke smaak af. Ook een doosje met snoeptomaatjes is aan te bevelen. Toegevoegd na 2 minuten: Popcorn zelf gemaakt en gezoet met een theelepeltje vloeibare appelstroop.

Lekker en gezond is een evergreen van Liga

neem een extra volkoren boterham mee, belegd met 30+ kaas of magere vleeswaren (50 gr) en een lekker stuk fruit. alle reclames over "gezonde"repen en koeken ten spijt. vaak bevatten ze verborgen vetten die in je lijf worden omgezet in verkeerde koolhydraten.

Hoi, Wat ik altijd meenam naar school waren inderdaad ook snoeptomaatjes, rijstwafels en crackers, maar ook opkikker bouillon (gewoon het zakje meenemen en warm kraanwater toevoegen) en worteltjes. Ik vind zelf de bouillon een aanrader, want je raakt meer 'verzadigd' van warme 'voeding'. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100